Sudėtis
Mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, augalinės kilmės baltymų ekstraktai, grūdai, aliejai ir riebalai, augalinės kilmės produktai, mineralai, cukrus, moliuskai ir vėžiagyviai. Priedai (1 kg ėdalo): vitaminas D3: 300 TV, E1 (Geležis): 4 mg, E2 (Jodas): 0,34 mg, E4 (Varis): 2,7 mg, E5 (Manganas): 1,3 mg, E6 (Cinkas): 13 mg. Sudėties analizė: žali baltymai 9.5%, neapdoroti aliejai ir riebalai 4%, žali pelenai 1.2%, žalia ląsteliena 1.1%, arachidono rūgštis – 0.04%, EPR/DHR – 0.155 %, linolininė rūgštis – 0.9 %, omega 3 – 1 %, omega 6 – 0.2 %, magnis – 0.015 %, kalis – 0.17 %, natris – 0.13 %, argininas – 0.45 %, DL-metioninas – 0.15 %, L-lizinas – 0.5 %, metioninas Cistinas -0.3 %. Energetinė vertė: 949 kcal/kg