Sudėtis: šalutiniai augalinės kilmės produktai (salyklas 60%), aliejai ir riebalai, mėsa ir šalutiniai gyvūninės kilmės produktai, mielės.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 3,5%, žali pluoštai 0,2%, žali pelenai 78%, žali riebalai 33%, kalcis 0,14%, fosforas 0,1%, natris 0,1%.
Maistinė sudėtis: vitaminas A (3a672a) 40000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1600 TV, vitaminas E (3a700) 200 mg, vitaminas C (3a300) 96 mg, vitaminas B1 (3a821) 48 mg, vitaminas B2 (riboflavinas) 32 mg, vitaminas B6 (3a831) 24 mg, vitaminas B12 (cianokobalaminas) 64 mcg; niacinas (3a314) 96 mg, folio rūgštis 4,8 mg, pantoteno rūgštis (3a841) 60 mg, biotinas (3a880) 50,000 mcg, geležis (geležies sulfato monohidrato pavidalu) 32 mg, jodas (kalcio jodato pavidalu, bevandenis) 0,27 mg, manganas (mangano sulfato monohidrato pavidalu) 12,8 mg, cinkas (cinko sulfato monohidrato pavidalu) 5,4 mg.
Metabolizuojama energija: 4,516 kcal/kg
Šėrimo instrukcija:
Technologiniai priedai:
ksantanas (E415) 0,4%, karboksimetilceliuliozė (E466) 0,2%, karageninas (E407) 0,2%. Sudėtyje yra ES patvirtintų konservantų.