Kivių Smacker nimfoms
Smakrai, kurių sudėtyje yra ne tik rinktinių sėklų, bet ir kivių vaisių, suteikia paukščiams daug natūralių vitaminų, daugiausia vitamino C ir B grupės vitaminų. Vaisiai pasižymi imunitetą stiprinančiomis ir priešvėžinėmis savybėmis.
idealiai papildo kasdienį gyvūnų racioną
su liofilizuotais kiviais, kuriuose gausu vitamino C.
80 % rankų darbo
Kelias valandas džiovinama unikaliu rinkoje džiovinimo ne aukštesnėje kaip 65ºC temperatūroje būdu. Dėl to, kad nėra aukštos temperatūros, galima išsaugoti daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurios suirtų, jei būtų naudojami kiti džiovinimo būdai, pvz., kepimas.
Sudėtis: geltonosios soros, raudonieji sorgai, baltosios soros, lukštentos avižos, juodgrūdžių sėklos, linų sėmenys, džiovinti kiviai, dygminų sėklos, saulėgrąžų sėklos, kvietiniai miltai, mielės. Priedai: dažikliai.
Analizė: žali baltymai 11 %, žali aliejai ir riebalai 4,1 %, žalia ląsteliena 9,3 %, žali pelenai 5 %, drėgmė 12 %.