80 % mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais (įskaitant 18 % iš vištienosne, 18 % iš galvijų širdžių, 2 % iš vištienos kepenys ir kt.), augalinės kilmės baltymų ekstraktai, grūdai, mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), augalinės kilmės produktai (spanguolės 0,05 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), cukrus, Actigen ® (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
žali baltymai
12 %
žali riebalai
4,3 %
žali pelenai
2 %
žalia ląsteliena
0,3 %
drėgmė
78 %
kalcis
0,23 %
fosforas
0,2 %
magnis
0,02 %
1 kg. ėdalo: omega-3 riebalinės rūgštys
1,1 g
1 kg. ėdalo: omega-6 riebalinės rūgštys
5,9 g
71 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
Papildai: Maisto papildai (1 maisto kg), mg/kg:
vitaminas D3 (3a671) D3
375 TV
vitaminas Е (3a700)
250
vitaminas C (3a300)
100
kalcio D-pantotenatas (3a841)
5,25 mg
vitaminas В1 (3а821)
4,48
folio rūgštis (3a316)
1,24 mg
vitaminas B6 (3a831)
0,7
biotinas (3a880)
0,09
taurinas (3a370)
1 265
DL-metioninas (3с301)
600
cinkas (3b604)
2,1
manganas (3b503)
1,56
jodas (3b201)
0,32
selenas (3b801)
0,1
Energetinė vertė (kaloringumas) 100 g. ėdalo:
411,12 kJ (98,26 kcal).
Tinkamumo laikas:
24 mėnesiai nuo pagaminimo datos.
Laikyti sausoje vietoje temperatūroje nuo +6 С iki +30 С.
Atidarytą ėdalo pakuotę laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 48 val.
Ėdalo porcija privalo būti kambario temperatūros.
Pratinti prie ėdalo palaipsniui (bent pirmųjų 5 dienų laikotarpyje).