83 % mėsa ir gyvulinės kilmės subproduktai gabaliukais (įskaitant 19 % iš galvijų širdžių, 12,5 % iš vištienos, 9,5 % iš ėrienos ir kt.), daržovės (morkos, ne mažiau 2 %, pupelės, ne mažiau 2 %), augalinės kilmės baltymų ekstraktai, mineralai, aliejai ir riebalai (lašišos taukai, agurklės aliejus), augalinės kilmės produktai (tame tarpe spanguolės 0,05 %, serentis (liuteino šaltinis) 0,01 %, varnalėšos šaknys, svilarožės šaknys, ramunėlių žiedai 0,01 %, dilgėlės 0,01 %, čiobreliai 0,01 %), cukrus, Actigen ® (prebiotiko šaltinis – mananooligosacharidai) 0,01 %, beta-1,3 / 1,6-gliukanai 0,01 %.
Analitinės sudedamosios dalys:
žali baltymai
12 %
žali riebalai
4,5 %
žali pelenai
1,5 %
žalia ląsteliena
0,3 %
drėgmė
78 %
kalcis
0,2 %
fosforas
0,18 %
magnis
0,013 %
1 maisto kg: omega-3 riebalinės rūgštys
0,7 g
1 maisto kg: omega-6 riebalinės rūgštys
5,5 g
71,06 % pašaruose esančių baltymų yra gyvūninės kilmės.
Papildai: Maisto papildai (1 maisto kg), mg/kg:
vitaminas D3 (3a671)
150 TV
vitaminas Е (3a700)
100
vitaminas C (3a300)
40
kalcio D-pantotenatas (3a841)
2,1
vitaminas В1 (3а821)
1,79
folio rūgštis (3a316)
0,49
vitaminas В6 (3a831)
0,28
biotinas (3a880)
0,04
taurinas (3a370)
506,02
DL-metioninas (3с301
600
cinkas (3b604)
2,1
manganas (3b503)
1,56
jodas (3b201)
0,32
selenas (3b801)
0,1 μg
Energetinė vertė (kaloringumas) 100 g. ėdalo:
422,40 kJ (100,96 kcal).
Tinkamumo laikas:
24 mėnesiai nuo pagaminimo datos.
Laikyti sausoje vietoje temperatūroje nuo +6 С iki +30 С.
Atidarytą ėdalo pakuotę laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 48 val.
Ėdalo porcija privalo būti kambario temperatūros.
Pratinti prie ėdalo palaipsniui (bent pirmųjų 5 dienų laikotarpyje). Gyvūnas privalo turė